COVID-19 în Moldova: Polițiștii au împărțit amenzi de peste 7 milioane de lei thumbnail

COVID-19 în Moldova: Polițiștii au împărțit amenzi de peste 7 milioane de lei

Social

Din data de 12 martie, angajații ministerului de Interne au aplicat sute de amenzi, în valoare totală de 7 milioane de lei, celor care au încălcat regimul de carantină instituit de autorități în contextul pandemiei globale de COVID-19.

Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Afacerilor Interne, din data de 12 martie până în prezent, polițiștii au întocmit 29 procese verbale pentru transportatori de pasageri, 48 – agenți economici, 263 – persoane fizice și 8 preoți, transmite medianews.md cu referire la Unimedia.

Suma amenzilor depășește 7 milioane de lei.La moment, aproximativ 7 500 de polițiști sunt antrenați în asigurarea ordinii publice în contextul situației epiedmiologice din țară.

Zilnic, polițiștii verifică la domiciliu aproape 5 mii de persoane aflate în autoizolare, din numărul total de aproape 19 500 care sunt la evidența MAI.

În prezent MAI are 13 angajați infectați, internați pentru tratament în diferite instituții medicale specializate.Aceștia au fost preluați la tratament de către spitalul Ministerului de Interne.

Preluat: stiri.md

Distribuie aceasta stire: