Șeful statului își sărbătorește ziua de naștere. Primele felicitări

Politic

eful statului, Igor Dodon, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Președintele țării împlinește 45 de ani.

Igor Dodon s-a născut la 18 februarie 1975, în satul Sadova, raionul Călărași, transmite medianews.md.

Printre primii care l-au felicitat pe șeful statului se numără primarul Capitalei, Ion Ceban și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.
„La mulți ani, domnule Președinte! Vă doresc multă sănătate și să vă fie oamenii dragi mereu alături. Multe realizări și proiecte de succes în continuare!”, a scris Ceban.

„Cu cele mai sincere și cele mai bune gânduri adresez, astăzi, Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, felicitări alese prilejuite de Ziua de Naștere. Este o ocazie fericită de a reitera sentimentele mele de respect profund și recunoștință pentru colaborarea frumoasă și productivă pe care o avem de-a lungul anilor și care m-a convins ferm, în toată această perioadă, că sunteți un coleg de nădejde și un prieten adevărat.

Vă urez, stimate Domnule Președinte, succese continue în importanta funcție pe care o exercitați cu demnitate în interesul poporului Republicii Modova. Vă asigur de întreaga noastră susținere în eforturile de edificare a unui stat de drept prosper, în care cetățenii să trăiască în siguranță și bunăstare.
Împreună cu Dumneavoastră, vom putea realiza tot ceea ce ne-am propus ca să schimbăm viața cetățenilor țării noastre în bine. Să aveți pe această cale susținere, înțelegere și putere!

Profit de acest plăcut prilej pentru a adresa cordiale urări de bine, sănătate și fericire familiei Dumneavoatră frumoase, care Vă oferă sprijin puternic în toate momentele vieții.

La Mulți Ani, stimate Domnule Președinte!”, a scris Greceanîi pe Facebook.
Preluat: stiri.md

Distribuie aceasta stire: