Răspunsul lui Ion Ceban, întrebat cât a costat vizita sa la Moscova

Politic

Primarul general al capitalei Ion Ceban se încurcă în declarații atunci când răspunde la întrebările cu privire la vizita sa la Moscova.

Întrebat acum două zile de reportera TV8 din ce bani pleacă în Federația Rusă, primarul general a spus inițial că: „Nu știu. De asta se ocupă Direcția finanțe, Direcția juridică. – Câți bani sunt cheltuiți? – Idee nu am, sincer”.

Astăzi, reportera TV8 Natalia Ghețu i-a adresat întrebarea repetat, iar primarul a spus: „– Nu a costat nimic bugetul public. – Din banii cui ați mers? Prietenii v-au ajutat? – Asta mai puțin contează. Există niște proceduri acolo, care sunt mai complicate. Vizita a fost ad-hoc, de asta ne-am descurcat cu forțele proprii”.

Ion Ceban a făcut ieri o vizită la Moscova, pentru a se întâlni cu primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, transmite Știri.md.

Ceban a solicitat administrației orașului Moscova să examineze posibilitatea inițierii mai multor proiecte de investiții și parteneriate publice private la Chișinău, dar și să ofere tehnică și utilaje specializate pentru necesitățile curente ale întreprinderilor municipale.

Distribuie aceasta stire: