Ambasada Rusiei continuă războiul început împotriva Casei Regale

Externe

Ambasada Rusiei la București continuă seria de acțiuni provocatoare și “războiul” început împotriva Casei Regale a României după ce Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale, a avertizat asupra pericolului rusesc în regiunea Mării Negre, pe care l-a descris ca fiind principala amenințare la securitatea de pe flancul estic al NATO.

Inițial au atacat Casa Regală prin a afirma că vorbește “despre fobiile istorice și geopolitice ale Custodelui tronului românesc”, spunând că mesajul lansat de Principesa Margareta privind amenințarea reprezentată de Rusia aparținea, tradițional, SUA sau NATO, transmite medianews.md cu referire la b1.ro.

Acest reacții au provocat critici vehemente în mediul online și convocarea pentru explicații la sediul Ministerului Afacerilor Externe a ambasadorului Valery Kuzmin.

În ciuda acestor reacții, Ambasada Rusiei continuă vineri seria de atacuri prin a prelua un text al scriitorului Radu Portocală în care acesta vorbește de o anomalie a României prin o dualitate de respectare și a republicii și a monarhie.

Distribuie aceasta stire: